DISPOZITIV PT. DECUPAT GARNITURI SI INELE 2537-010DISPOZITIV PT. DECUPAT GARNITURI SI INELE 2537-010

4646

  Lei
Gama completa de accesorii pneumaticeGama completa de accesorii pneumatice

0

  Lei
Echipamente si scule
Instrumente de masura Instrumente de masura
Manometre Manometre
Gaurire, Filetare, Frezare Gaurire, Filetare, Frezare
Taiere si strunjire Taiere si strunjire
Scule de prindere pentru utilaje Scule de prindere pentru utilaje
Scule de mana Scule de mana
Scule dedicate Scule dedicate
Sisteme de fixare Sisteme de fixare
Pilire, slefuire, debavurare Pilire, slefuire, debavurare
Clesti, prelucrare cabluri si tubulaturi Clesti, prelucrare cabluri si tubulaturi
Bituri, Cap surubelnite, Casete pentru chei tubulare Bituri, Cap surubelnite, Casete pentru chei tubulare
Cheie pentru suruburi, cheie cuplu de forte, extractoare Cheie pentru suruburi, cheie cuplu de forte, extractoare
Sisteme de fixare, Menghine, Piese pentru forjat Sisteme de fixare, Menghine, Piese pentru forjat
Genti, geamantane pentru scule, dotari pentru ateliere Genti, geamantane pentru scule, dotari pentru ateliere
Pentru ateliere si montaje Pentru ateliere si montaje
Echipamente pentru ridicat Echipamente pentru ridicat
Masini Masini
Echipamente service auto Echipamente service auto
Echipamente spatii verzi Echipamente spatii verzi
Echipamente profesionale pentru curatare Echipamente profesionale pentru curatare
Motoare Motoare
Scule electrice portabile Scule electrice portabile
Scule pneumatice Scule pneumatice
Pompe si motopompe Pompe si motopompe
Compresoare de aer Compresoare de aer
Grupuri electrogene (Generatoare de curent) Grupuri electrogene (Generatoare de curent)
Echipamente pentru constructii Echipamente pentru constructii
Echipamente de protectie Echipamente de protectie
Sudura Sudura
Filtre Filtre
Categorii Scule si Echipamente
Informatii
Cum cumpar Cum cumpar
Cum platesc Cum platesc
Cum cumpar Livrare
Categorii Scule si Echipamente
Cautare Echipamente si Scule Cautare   

Termeni si conditii de utilizare


Termeni si conditii
 

SC Nascom Invest SRL administratorul site-ului www.echipamente-scule.ro  furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea SC Nascom Invest SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.echipamente-scule.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea SC Nascom Invest SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri s.a.
 
COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.echipamente-scule.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC Nascom Invest SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Nascom Invest SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 
DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului www.echipamente-scule.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Nascom Invest SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC Nascom Invest SRLsi este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Nascom Invest SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC Nascom Invest SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
 
ACCESUL LA SITE
Societatea SC Nascom Invest SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Nascom Invest SRL, fara acordul scris al acesteia.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR
SC Nascom Invest SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.echipamente-scule.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC Nascom Invest SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
 
RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
SC Nascom Invest SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
SC Nascom Invest SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC Nascom Invest SRLnu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Nu se garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, SC Nascom Invest SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Societatea SC Nascom Invest SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta societatii SC Nascom Invest SRL in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
 
RESPONSABILITATII
Site-ul www.echipamente-scule.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile. Societatea SC Nascom Invest SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site..
 
LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC Nascom Invest SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Nascom Invest SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 
DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. 
 
 
1. Informatii Generale
a) Introducere In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul"). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului. Urmatoarea notificare privind protectia datelor este conceputa pentru a va informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale și drepturile dvs. Privind aceasta procesare in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor (“GDPR”) și legislatia locala in vigoare.
b) Operatorul Noi, societatea Nascom Invest SRL, cu sediul in mun. Iaši, Aleea Columnei Nr. 1, reprezentam operatorul, in conformitate cu GDPR și, prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrisa mai jos. Pentru intrebari sau solicitari privind prelucrarea datelor, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor, ale carui date de contact le puteti gasi mai jos. Colectarea acestor date se face doar cu acordul dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea operatorului (Nascom Invest SRL) de a incheia contractul de prestari servicii/vanzare a produselor, de a trimite informatii sau produsele comandate, acestuia din urma lipsindu-i una din conditiile esentiale, respectiv identitatea partilor.
c) Datele cu caracter personal Nascom Invest SRL prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal:
1. Numele și prenumele, adresa de domiciliu.
2. Datele din cartea de identitate fara CNP.
3. Adresa de e-mail și numarul de telefon, semnatura.
5. Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, SMS, servicii de chat, apeluri și retele de socializare.
6. Experienta profesionala, necesara pentru angajare.
2. Informatii cu privire la Procesare
a) Tipurile de prelucrare a datelor “Prelucrarea” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, ștergerea sau distrugerea.
b) Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal Nascom Invest SRL se obliga sa respecte principiile de protectie a datelor cu caracter personal (denumite in continuare „Principiile”) prevazute de GDPR, pentru a se asigura ca toate datele sunt:
1. Prelucrate in mod corect, legal și transparent;
2. Colectate in scopuri specificate, explicite și legitime;
3. Adecvate, relevante și limitate in raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
4. Corecte și actualizate;
5. Pastrate intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decat este necesar in raport de scopul prelucrarii;
6. Procesate in conformitate cu drepturile persoanei vizate, intr-un mod care sa asigure o securitate adecvata a prelucrarii, astfel incat datele sa fie integre, confidentiale și disponibile.
c) Scopul și temeiul prelucrarii datelor
1. Inregistrarea clientilor. Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de inscriere pe site-ul www.echipamente-scule.ro prin care va creati un cont sau telefonic, in vederea unei mai bune și facile administrari a comenzilor dumneavoastra. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera a) GDPR.
2. Incheierea și executarea contractelor. Pentru a putea incheia o comanda și pentru a livra produsele și serviciile noastre este nevoie sa prelucram date cu caracter personal care va apartin. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDP
3. Marketing, analiza clientilor și profilare. i. Marketing personalizat. Ne oferiti consimtamantul prealabil de a utiliza datele dvs. personale pentru:
- a va oferi un produs pe baza circumstantelor dvs. personale,
- a va propune o oferta atunci cand va conectati la site-ul nostru, la aplicatiile pentru mobil sau aveti inregistrat telefonul / adresa de email in baza noastra de date,
- comunicari ale Serviciului de asistenta clienti: folosim datele dvs. pentru a gestiona relatia noastra cu dvs. ca și client și pentru a ne imbunatati serviciile și experienta dvs. cu noi,
 - trimiterea de informatii prin newsletter. Va putem furniza informatiile noastre prin e-mail, SMS, telefon sau adresa. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR. Puteti sa va dezabonati de la ofertele personalizate de acest gen. Aveti dreptul de a nu consimti sau de a va opune la activitatile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului in scopul activitatilor de acest tip. Daca v-ati abonat in sectiunea de Newsletter, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul de a va transmite mesaje de marketing, oferte, știri, viitoare campanii, invitatii la diverse evenimente. Va puteti dezabona in orice moment prin intermediul link-ului atașat comunicarilor primite sau printr-o solicitare scrisa adresata vanzari@accesorii-pneumatice.ro.ii. Vom procesa toate datele dvs. personale care sunt colectate prin formularul de inregistrare a clientilor, contractelor, prin email sau alta modalitate și in timpul tuturor tranzactiilor comerciale viitoare, pentru a va procesa o comanda sau a va oferi un produs sau un serviciu pe baza circumstantelor dvs. personale sau putem sa va propunem o astfel de oferta atunci cand va conectati la site-ul nostru sau la aplicatiile pentru mobil. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR. iii. In scopul relatiilor cu clientii pentru a imbunatati experienta clientilor noștri și pentru identificarea preferintelor si/sau a comportamentului dumneavoastra, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Vom tine intotdeauna cont de optiunile dumneavoastra. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR. iv. Analizei datelor și profilarea clientului. Aceasta include sondaje de opinie clienti, analize clienti și realizarea profilului clientului, pentru a determina comportamentul de cumparare și activitatea clientului, cumpararea repetata a anumitor bunuri și datele de cumparare. Este posibil sa va solicitam un feedback in legatura cu serviciile și produsele achizitionate și sa le comunicam anumitor membri ai personalului nostru in vederea imbunatatirii ofertei. De asemenea, putem folosi notite din conversatiile pe care le purtam cu dvs. online, SMS, prin telefon sau fata in fata, astfel incat sa personalizam produsele pe care vi le oferim. Va vom contacta in aceste scopuri prin e-mail, telefon sau poșta. Este necesar sa ne urmarim interesele legitime pentru a ne imbunatati serviciile și relatia cu clientii, carereprezinta un factor cheie pentru succesul nostru in afaceri. Datele colectate și stocate ne ajuta sa aflam mai multe despre interesele și nevoile dvs. Acest lucru ne permite sa le luam in considerare și sa actionam in consecinta, adica prin comunicarea personalizata. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera f) GDPR.
4. Imbunatatirea și dezvoltarea produselor și serviciilor: Analiza modului in care folositi produsele noastre ne ajuta sa va intelegem mai bine și ne arata ce putem imbunatati. De exemplu: analizam datele privind istoricul achizitiilor dumneavoastra pentru a va furniza informatii sau sfaturi in legatura cu modul optim in care puteti folosi produsele noastre, analizam rezultatele activitatilor noastre de marketing pentru a masura eficienta acestora și relevanta campaniilor noastre. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.
5. Indeplinirea unor obligatii legale. Pot fi prelucrate date personale in scopul indeplinirii unor obligatii legale. Folosim informatiile dvs. de plata in scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricaror activitati frauduloase. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR.
6. In scop de recrutare a persoanelor interesate de posture vacante. Pe site-ul nostru afișam periodic posturile disponibile. Persoanele interesate sunt rugate sa trimta un CV pe adresa de email indicata pentru recrutare. Datele candidatului se vor prelucra atat in procesul de recrutare pentru postul accesat cat și pentru viitoare pozitii vacante. Daca CV-ul este selectat pentru urmatoarea etapa, candidatul va fi rugat sa semneze un acord de confidentialitate inainte de examinare. In cadrul procesului de recrutare pot deveni relevante referinte de la angajatorii anteriori ai candidatilor. Daca vom avea nevoie de acestea, vom contacta candidatul pentru a solicita acordul de a le obtine in numele sau. In cazul in care candidatul nu isi va exprima consimtamantul in acest sens, va fi necesar sa obtina el insusi aceste referinte, daca doreste sa continue procesul de recrutare. Candidatul are la dispozitie optiunea de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal. In cazul in care vom receptiona CV-uri sau cereri de angajare pe alte canale decat site-ul indicat anterior, va pastra aceste date pana la solicitarea de a șterge datele. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR. d) Beneficiarii datelor Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus la punctele 2 lit. c) utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerninciti conform art. 28 GDPR, de exemplu firmele de curierat sau furnizorii noștri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor, toti aceștia sunt din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European. Asiguram, de exemplu, prin reglementari contractuale, ca acești furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor, (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii, etc.) chiar daca datele cu caracter personal sunt transferate intr-o tara in care se utilizeaza in mod obisnuit un alt nivel de protectie a datelor și pentru care nu exista nicio decizie de adecvare a Comisiei UE. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege. Pentru mai multe informatii despre protectia corespunzatoare a transferului international de date sau a copiei acestora, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon. e) Furnizarea Obligatorie/Voluntara de Date și Durata pastrarii acestora
A. Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea beneficia de produsele și serviciile noastre sau pentru a va putea contacta in scopurile aratate mai sus: 1. Numele și prenumele, adresa de domiciliu și localitatea, adresa de e-mail, numarul de telefon, semnatura. 2. Datele din cartea de identitate inclusiv CNP-ul și copie CI, semnatura.
B. Furnizarea și a urmatoarelor date, pe langa cele de la pct. A, este necesara in situatia depunerii CV-ului pentru angajare: 1. Experienta profesionala.
C. Furnizarea celorlalte date este facultativa, iar aceste date nu sunt o cerinta legala sau contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract. Daca nu ne furnizati aceste date personale, acest lucru nu va avea alte consecinte asupra dvs.
Datele personale le colectam:
1. Direct de la dumneavoastra atunci cand va inregistrati pe site, completati contractul de prestari servicii / prin care achizitionati produse sau solicitati programarea unei vizite.
2. Cand ne sunt furnizate indirect: Informatiile dvs. pot fi distribuite catre noi de catre servicii ce au deja acces la datele dvs. (de ex. Facebook). Anumite date pot fi puse la dispozitie inclusiv site-urilor partenere.
3. Cand vizitati site-ul nostru: utilizam cookie-uri pentru a va identifica atunci cand vizitati site-ul nostru și pentru a ne permite sa va personalizam experienta online (de exemplu, detaliile dvs. de conectare, produsele de care sunteti interesat, etc.). www.echipamente-scule.ro nu trimite spam. Trimitem emailuri doar celor ce s-au inscris la lista de abonati și respectam decizia celor ce doresc sa se dezaboneze.
4. Din alte surse atunci cand deveniti clientul nostru cum ar fi atunci cand au fost facute publice de catre dumneavoastra prin afișari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri. Doar Clientii cu varsta de cel putin 16 ani pot sa-și dea consimtamantul. Pentru copiii sub aceasta varsta, este necesar consimtamantul parintilor sau al tutorilor legali ai copiilor. f) Perioada stocarii datelor Nascom Invest SRL stocheaza datele dvs. cu caracter personal cat timp figurati ca și client al nostru. Puteti sa ne solicitati oricand ștergerea anumitor informatii și vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. Atunci cand nu mai avem nevoie de datele dvs. personale, le vom șterge sau distruge in siguranta. De asemenea, vom lua in considerare daca și cum putem minimiza in timp cantitatea de date personale pe care le folosim și daca putem asigura anonimitatea datelor dvs. Personale, astfel incat acestea sa nu mai fie asociate cu dvs. sau sa va identifice, caz in care putem folosi acele informatii fara a va notifica ulterior. 3. Drepturile dumneavoastra Puteti contacta societatea pentru a va exercitarea drepturilor prevazute de Regulamentul nr. 2016/679 la urmatoarele date de contact: Nascom Invest SRL cu sediul in cu sediul in mun. Iaši, Aleea Columnei Nr. 1. E-Mail: vanzari@accesorii-pneumatice.ro. Pentru obtinerea unor interpretari oficiale legate de exercitarea drepturilor care decurg din legislatia privind protectia datelor cu caracter personal sau pentru a va exprima nemultumirile legate de maniera in care Nascom Invest SRL asigura prelucrarea datelor cu caracter personal, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la urmatoarele coordonate de contact: (i) prin poșta sau curier la adresa din București, bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod poștal 010336, (ii) prin poșta electronica la adresa: anspdcp@dataprotection.ro, (iii) prin fax la nr. 0318.059.602 sau (iv) la nr. de telefon 0318.059.211. In conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt urmatoarele: 1) Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR), 2) Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR), 3) Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal (dreptul de a fi ”uitat”) și, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de ștergere catre alti operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR), 4) Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR) - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege, 5) Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obișnuit și mecanolizibil și de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR), 6) Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea – va puteti opune, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim, (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR), 7) Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, articolul 7 GDPR), 8) Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR), 9) Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia. In plus, am numit un Ofiter pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate. 4. Securitatea prelucrarii și a datelor Nascom Invest SRL a adoptat masuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate in conformitate cu cerintele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal impotriva oricaror actiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzatoare sau transmitere, modificare neautorizata, distrugere sau pierdere accidentala. Toti angajatii și colaboratorii noștri precum și orice terte parti care actioneaza in numele și pe seama Nascom Invest SRL sunt obligati sa respecte confidentialitatea informatiilor dumneavoastra și cerintele GDPR, in conformitate cu prevederile prezentei Politici. Ne asiguram ca partenerilor nostri contractuali care au acces la datele cu caracter personal pe care le prelucram le impunem obligatii contractuale in conformitate cu prevederilor legale si ca verificam respectarea de catre acestia a obligatiilor pe care si le-au asumat. Acestia vor prelucra datele personale in numele si pentru noi, numai in conformitate cu instructiunile primite de la aceasta si numai respectand cerintele de securitate si confidentialitate in limitele impuse. Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In acest caz, va vom informa despre astfel de modificari. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul dvs., va vom solicita un nou onsimtamant, daca este necesar. Prin bifarea casutei/semnare va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scopurile prezentate mai sus, sens in care vom utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a va furniza informatiile noastre prin e-mail, scrisoare sau telefon.
 


 
img
Termeni si conditii de utilizare
Politica de confidentialitate
Protectia consumatorului - ANPC -
Telefon: 0800.080.999
© 2024 Echipamente-Scule.ro

-