DISPOZITIV PT. DECUPAT GARNITURI SI INELE 2537-010DISPOZITIV PT. DECUPAT GARNITURI SI INELE 2537-010

4646

  Lei
Gama completa de accesorii pneumaticeGama completa de accesorii pneumatice

0

  Lei
Echipamente si scule
Instrumente de masura Instrumente de masura
Manometre Manometre
Gaurire, Filetare, Frezare Gaurire, Filetare, Frezare
Taiere si strunjire Taiere si strunjire
Scule de prindere pentru utilaje Scule de prindere pentru utilaje
Scule de mana Scule de mana
Scule dedicate Scule dedicate
Sisteme de fixare Sisteme de fixare
Pilire, slefuire, debavurare Pilire, slefuire, debavurare
Clesti, prelucrare cabluri si tubulaturi Clesti, prelucrare cabluri si tubulaturi
Bituri, Cap surubelnite, Casete pentru chei tubulare Bituri, Cap surubelnite, Casete pentru chei tubulare
Cheie pentru suruburi, cheie cuplu de forte, extractoare Cheie pentru suruburi, cheie cuplu de forte, extractoare
Sisteme de fixare, Menghine, Piese pentru forjat Sisteme de fixare, Menghine, Piese pentru forjat
Genti, geamantane pentru scule, dotari pentru ateliere Genti, geamantane pentru scule, dotari pentru ateliere
Pentru ateliere si montaje Pentru ateliere si montaje
Echipamente pentru ridicat Echipamente pentru ridicat
Masini Masini
Echipamente service auto Echipamente service auto
Echipamente spatii verzi Echipamente spatii verzi
Echipamente profesionale pentru curatare Echipamente profesionale pentru curatare
Motoare Motoare
Scule electrice portabile Scule electrice portabile
Scule pneumatice Scule pneumatice
Pompe si motopompe Pompe si motopompe
Compresoare de aer Compresoare de aer
Grupuri electrogene (Generatoare de curent) Grupuri electrogene (Generatoare de curent)
Echipamente pentru constructii Echipamente pentru constructii
Echipamente de protectie Echipamente de protectie
Sudura Sudura
Filtre Filtre
Categorii Scule si Echipamente
Informatii
Cum cumpar Cum cumpar
Cum platesc Cum platesc
Cum cumpar Livrare
Categorii Scule si Echipamente
Cautare Echipamente si Scule Cautare   

Termeni si conditii de utilizare


Termeni si conditii
 

SC Nascom Invest SRL administratorul site-ului www.echipamente-scule.ro  furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea SC Nascom Invest SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.echipamente-scule.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea SC Nascom Invest SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri s.a.
 
COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.echipamente-scule.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC Nascom Invest SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Nascom Invest SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 
DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului www.echipamente-scule.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Nascom Invest SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC Nascom Invest SRLsi este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Nascom Invest SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC Nascom Invest SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
 
ACCESUL LA SITE
Societatea SC Nascom Invest SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Nascom Invest SRL, fara acordul scris al acesteia.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR
SC Nascom Invest SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.echipamente-scule.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC Nascom Invest SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
 
RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
SC Nascom Invest SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
SC Nascom Invest SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC Nascom Invest SRLnu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Nu se garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, SC Nascom Invest SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Societatea SC Nascom Invest SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta societatii SC Nascom Invest SRL in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
 
RESPONSABILITATII
Site-ul www.echipamente-scule.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile. Societatea SC Nascom Invest SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site..
 
LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC Nascom Invest SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Nascom Invest SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 
DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. 


 
img
Termeni si conditii de utilizare
Politica de confidentialitate
Protectia consumatorului - ANPC -
Telefon: 0800.080.999
© 2018 Echipamente-Scule.ro

-